Viimeisimmät artikkelit

Sisustaminen
Kuinka valita sopiva ruokailutilan valaisin
by Alisa/ on 29 Dec 2022

Kuinka valita sopiva ruokailutilan valaisin

Ei ole samantekevää, millainen valaistus ruokailutilassa on. Väärin sijoitettu tai väärällä korkeudella oleva ruokailutilan valaisin antaa riittämättömästi tai rajallisesti valoa. Se saa ruokailijoiden olon epämukavaksi ja on pahimmillaan turvallisuusriski. Oikein valittu valaisin ruokapöydän päälle puolestaan luo tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä. Lisäksi se tuottaa riittävästi valoa, mutta ei kuitenkaan häikäise tai ole luonnottoman kirkas. Kannattaa siis käyttää tovi aikaa miettiäkseen, mikä valaisinvaihtoehto sopii parhaiten juuri sinun ruokailutilaasi. Valitse valaisin sisustuksen mukaan Kun pohdit, mikä ruokailutilan valaisin sopisi kotiisi, ota huomioon, millaiseen ympäristöön valaisin tullaan sijoittamaan.

Sisustaminen
Pelkistetty sisustus
by Alisa/ on 06 Aug 2021

Pelkistetty sisustus

Oletko sinäkin henkilö, jolle pelkistetty sisustus on täydellinen vaihtoehto? Monien mielestä sisustuksena se on ärsyttävä ja herättää enemmän negatiivisia tunteita kuin positiivisia. Toisaalta, jos ostaa itselleen kodin, jossa kaikki on valkoista, on siihen todella helppo lisäillä itselleen sopivaa väriä. Tämä tyyli taikoo myös pienimmilläkin sisustuselementeillä värikkyyttä ja harmoniaa. Sillä pystyy myös luomaan tilaan avaruutta ja se saa kaiken näyttämään hiukan suuremmalta. Entä mitä muuta se kertoo? Pelkistetty sisustus on monien kauhistus Pelkkää valkoista, sitäkö on pelkistetty koti?

Sisustaminen
Pojan huoneen sisustus
by Alisa/ on 31 Jul 2021

Pojan huoneen sisustus

Pojan huoneen sisustus tarjoaa valtavasti vaihtoehtoja. Se kannattaakin suunnitella esimerkiksi huoneessa asuvan persoonallisuuden mukaan. Esimerkiksi suosikkivärit ja harrastus voivat näkyä huoneen sisustuksessa. Se ei kuitenkaan ole pakollista, sillä pojan huoneen sisustamiseen on monia muitakin vaihtoehtoja. Pojan huoneen voi esimerkiksi sisustaa väreiltään muun kodin ympäristöön sopivaksi. Vaihtoehtoja riittää siis joka lähtöön. Annemme muutamia vinkkejä, kuinka suunnitella huoneen sisustusta Pojan huoneen sisustus värien avulla Nuoren pojan huoneen sisustus voi olla väriltään sellainen, josta lapsi tai nuori itse pitää.

Sisustaminen
Sisustusliike Dreams on myös maalaisromanttinen sisustuskauppa
by Alisa/ on 01 Apr 2021

Sisustusliike Dreams on myös maalaisromanttinen sisustuskauppa

Vaikka selkeä ja pelkistetty skandinaavinen tyyli näkyy useissa Sisustuskauppa Dreamsin tuotteissa, on sisustusliike myös maalaisromanttinen sisustuskauppa. Maalaisromanttinen tyyli tuo kauneutta ja vanhojen talojen tunnelmaa kotiin. Sille ominaisia piirteitä ovat esimerkiksi valkoinen väri, runsaus, nostalgisuus ja jopa hempeys. Moneen maalaisromanttiseen tyyliin kuuluvat myös puuelementit, kuten puulattiat tai romanttiset tekstiilit kuten pitsi. Tämän tyylin voi kuitenkin aina toteuttaa itselleen sopivalla tavalla. Maalaisromanttinen sisustuskauppa tarjoaa runsaasti ideoita Sisustusliike Dreams tarjoaa monia tuotteita, joilla voi luoda maalaisromanttisen tyylin.

Sisustaminen
Meikkipeili valolla on erinomainen ostos
by Alisa/ on 07 Feb 2021

Meikkipeili valolla on erinomainen ostos

Meikkaavat naiset tietävät kuinka vaikeaa ja ärsyttävää meikkaaminen huonossa valaistuksessa on. Moni meikkaa etenkin aamuisin ennen töihin tai kouluun lähtöä, jolloin voi olla vielä hyvin pimeää tai hämärää. Meikkaaminen ei onnistu tällöin usein edes vessan valaistuksessa tai hämärän kattolampun alla. Kokeile meikkipeiliä valolla Meikkipeili valolla on ehdoton ostos kaikille niille, jotka meikkaavat säännöllisesti. Peilin voi asettaa oman meikkauspöytänsä päälle, eikä meikkejä tarvitse kuljettaa enää joka päivä esimerkiksi kylpyhuoneen peilin luo. Meikkien säilyttäminen kylpyhuoneessa ei ole myöskään hyvä idea, koska kuuma ja kostea ilma lyhentävät niiden käyttöikää.

Sisustaminen
Veneen sisustus parantaa viihtyvyyttä
by Alisa/ on 14 Jan 2021

Veneen sisustus parantaa viihtyvyyttä

Monilla suomalaisilla on vene, sillä onhan Suomi tuhansien järvien maa. Veneessä vietetään kesäisin paljon aikaa, sillä Suomen harvoista lämpimistä kesäsäistä on ihanaa nauttia järvellä auringonpaisteessa. Veneilystä saa entistä mukavampaa sisustamalla veneensä mukavaksi. Mukavuutta veneilyyn sisustuksella Pieniä soutuveneitä ei yleensä kannata sisustaa sen kummemmin, mutta isompiin veneisiin saa helposti mukavampaa ja tyylikkäämpää tunnelmaa sisustuksella. Veneisiin onkin tarjolla paljon niihin tarkoitettuja pöytiä, tuoleja, mattoja ja tyynyjä. Yhteensopivilla värivalinnoilla saa luotua yhtenäisen tunnelman veneeseen.

Sisustaminen
Olohuoneen sisustus skandinaaviseen tyyliin
by Alisa/ on 20 Dec 2020

Olohuoneen sisustus skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavinen sisustus puhuttelee monia suomalaisia. Käytännössä sillä tarkoitetaan ajattomuutta ja neutraaleja, mutta aina muodissa olevia värejä. Valkoinen, musta, harmaan sekä ruskean eri sävyt ovat kovassa käytössä suomalaisissa kodeissa. Ne sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Luonnonmateriaalit ennen muita Skandinaavisessa sisustuksessa luonnonmateriaaleilla on tärkeä rooli koko sisustuksen onnistumisessa. Puu on suosittu materiaali niin kalusteissa kuin vaikkapa lamppujen varjostimissa. Monesta olohuoneen pöytä voi olla pelkkää maalaamatonta puuta. Joskus puukalusteet voi olla maalattuja. Varsinkin valkoiseksi maalattu puu on suosittua suomalaisten keskuudessa.

Sisustaminen
Hirsitalon sisustus
by Alisa/ on 21 Oct 2020

Hirsitalon sisustus

Hirsitalon sisustaminen on hyvin monipuolista. Periaatteessa se voidaan sisustaa aivan samalla tavoin kuin mikä tahansa muukin omakotitalo, mutta silloin hirsitalon ihana mökkimäisyys ei pääse lainkaan etuoikeuksiinsa. Hirsitalon sisustus pitää tehdä siten, että se vahvistaa hirsien vanhoillista tunnetta. Myös hirsien tuoman mökkimäisyyden takia sisustuksen kautta talosta voidaan loihtia hyvin mökkimäinen, jolloin arkielämän harmaus ei tunnu niin pahalta, vaan päivittäin tuntuisi ihan kuin kävisi mökiltä käsin töissä. Hirsitalon sisustus riippuu ympäristöstä On huomattava ero, jos hirsitalo on rakennettu isolle, yksinäiselle tontille ja Suomen luonto pääsee hehkumaan ikkunoista sisään, tai jos hirsitalo on asuinalueen keskellä ja pihassa näkyvät vain naapurien ikkunat.

Sisustaminen
Pienet sisustustarvikkeet ovat tyylikäs lisä sisustukseen
by Alisa/ on 02 Oct 2020

Pienet sisustustarvikkeet ovat tyylikäs lisä sisustukseen

Sisustuksessa keskitytään usein suuriin linjoihin, kuten maaleihin, lattia- ja seinämateriaaleihin sekä uusiin huonekaluihin. Joskus kaikista pienimmät sisustavarat ovat kuitenkin se viimeinen silaus, jotka tekevät tilasta tyylikkään. Hyvinkin pienillä muutoksilla voi myös muuttaa sisustustyyliä valtavan paljon ja jokaisen budjetille sopivaan hintaan. Kokeile peilejä ja kynttilöitä Peilit ovat usein tarpeellisia oman lookin katsomiseen ennen kotoa lähtemistä, mutta ne voivat olla samalla myös loistavia sisustuselementtejä. Esimerkiksi kehyksettömillä palapeileillä saa luotua modernin sisustustyylin, kun taas puukehyksiset peilit tuovat maalaisromantiikkaa ja kodikkuutta sisustukseen.

Sisustaminen
Ensikodin sisustaminen
by Alisa/ on 18 Aug 2020

Ensikodin sisustaminen

Kun olet muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin, on mielesi päällä taatusti miljoona asiaa. Pitäisi hoitaa vuokrasopimukset, vesisopimukset ja sähkösopimukset, ja sitten tietysti vielä sisustaa koti oman mielen mukaiseksi! Kaikki tämä vie paljon rahaa, joten usein ensikodin sisustamisessa suositaan edullisuutta ja kestävyyttä. Osta käytettynä ja säästä rahaa Miten on mahdollista sisustaa mahdollisimman edullisesti? Ostamalla käytettyä tavaraa, tietenkin! Käytetyt esineet ja sisustusesineet voit ostaa edullisesti netistä ja säästää satoja tai jopa tuhansia euroja ostoksissasi.

Sisustaminen
Kuinka sisustaa täydellinen työhuone
by Alisa/ on 16 Aug 2020

Kuinka sisustaa täydellinen työhuone

Jokainen opiskelija ikään tai koulutusasteeseen katsomatta tarvitsee kunnollisen työhuoneen. Erillinen työhuone on tullut tarpeelliseksi myös monelle työikäiselle uuden etätyöskentelyedellytyksen vuoksi. Tässä huoneessa tärkeintä on kyetä keskittymään läksyjen tekemiseen tai tehokkaaseen yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Kuinka siis sisustat täydellisen keskittymiselle pyhitetyn tyyssijan? Panosta työhuoneen tunnelmaan ja viihtyvyyteen Työhuone on tarkoitettu työskentelyyn, joten sen sisustuksessa kannattaa pyrkiä minimoimaan ylimääräiset häiriötekijät. Tunnelman luonti ja viihtyvyys on kuitenkin tärkeää, että huoneessa viihtyy pitkiäkin aikoja, joskus vaativienkin tehtävien parissa.

Sisustaminen
Näin sisustat unelmien pelihuoneen
by Alisa/ on 11 Aug 2020

Näin sisustat unelmien pelihuoneen

Pelihuone on jokaisen teinipojan unelmien täyttymys, ja miksei myös isompien. Tässä huoneessa keskitytään vain ja ainoastaan pelaamiseen, eikä sinne ole aina vanhemmilla asiaa. Mutta miten toteutat unelmien pelihuoneen helposti, ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon pelihuoneen sisustuksessa? Pelihuoneessa panostetaan mukavuuteen Pelihuone on todennäköisesti paikka, jossa tullaan viettämään suhteellisen paljon aikaa. Koska pelejä pelataan pääasiassa istuen, on tärkeää valita huoneeseen juuri sellaiset istumapaikat, joissa pidempiaikainenkaan istuminen ei ole pahaksi. Hyvän tuolin lisäksi onkin tärkeää panostaa myös oikean korkuiseen pöytään, jotta tietokoneen käyttäminen olisi mahdollisimman ergonomista.

Sisustaminen
Sisustusblogi viihtyisän kodin luomiseen
by Alisa/ on 10 Jul 2020

Sisustusblogi viihtyisän kodin luomiseen

Ympäristön viihtyisyys vaikuttaa olennaisesti hyvinvointiimme. Oman kodin sisustus on paras tapa luoda itselleen sellainen paikka, jossa saa rentoutua ja palautua kiireisestä arjesta. Pienikin muutos piristää kummasti, ja pienillä asioilla saa ihmeitä aikaan. Sisustamisen ei tarvitse olla kallista, vaan sen voi suhteuttaa omaan käytössä olevaan budjettiin. Sisustusliike Dreams pitää sinut ajan tasalla, ja täältä löydät kaikki uusimmat trendit. Sisustusblogi antaa sinulle ideoita kodin tai vaikka mökin sisustukseen. Sisustuksessa syntyy rauhallinen tunnelma, kun se on silmää miellyttävä ja kaikki eri sisustuselementit ovat keskenään harmoniassa.