Sisustusliike Dreams on myös maalaisromanttinen sisustuskauppa

post thumb
Sisustaminen
by Alisa/ on 01 Apr 2021

Sisustusliike Dreams on myös maalaisromanttinen sisustuskauppa

Vaikka selkeä ja pelkistetty skandinaavinen tyyli näkyy useissa Sisustuskauppa Dreamsin tuotteissa, on sisustusliike myös maalaisromanttinen sisustuskauppa. Maalaisromanttinen tyyli tuo kauneutta ja vanhojen talojen tunnelmaa kotiin. Sille ominaisia piirteitä ovat esimerkiksi valkoinen väri, runsaus, nostalgisuus ja jopa hempeys. Moneen maalaisromanttiseen tyyliin kuuluvat myös puuelementit, kuten puulattiat tai romanttiset tekstiilit kuten pitsi. Tämän tyylin voi kuitenkin aina toteuttaa itselleen sopivalla tavalla.

Maalaisromanttinen sisustuskauppa tarjoaa runsaasti ideoita

Sisustusliike Dreams tarjoaa monia tuotteita, joilla voi luoda maalaisromanttisen tyylin. Usein tämän tyylin luominen ei vaadikaan koko sisustuksen uusimista – jopa yksi tai muutama uusi tuote voi muuttaa kodin ilmeen täysin. Esimerkiksi keramiikasta valmistetun aaltoilevan varjostimen sisältämä kaunis, mutta yksinkertainen ARGILLA -valaisin tuo heti romanttista ilmettä keittiöön tai eteiseen.

Sisustusliike Dreams tarjoaa myös jättisuuren Eos X-large -riippuvalaisimen, joka tuo unenomaista romanttista tunnelmaa esimerkiksi makuuhuoneisiin. Tämä jättisuuri ja pyöreä valaisin on kauttaaltaan höyhenten peitossa. Kaunis, valkoinen valaisin on helppo yhdistää valkoisten huonekalujen ja seinien pariksi. Se sopii loistavasti yhteen myös esimerkiksi puisten huonekalujen tai lattian kanssa.

Valaisimella on suuri merkitys kodin tyylille

Pelkästään valaisinta vaihtamalla voi kotiin luoda aivan uudenlaisen ilmeen. Esimerkiksi pelkistetty valkoinen sisustus näyttää aivan erilaiselta skandinaavisen kuin maalaisromanttisen kattovalaisimen parina. Skandinaavinen valaisin tekee tilasta tyylikkään ja selkeän, maalaisromanttinen taas tuo tilaan välittömästi ripauksen romantiikkaa tai vanhanajan tunnelmaa. Valitse siis sisustusvalaisimet huolella!