Sisustusideat

Parhaat sisustusideat skandinaaviseen tyyliin

Sisustusliike Dreams on sisustuksen aallonharjalla.  Pystymme kertomaan, mitkä trendit ovat milloinkin pinnalla. Skandinaavinen sisustus on aina kovassa suosiossa Suomessa. Onkin siis aika tutustua siihen, millaista sisustustyyliä Skandinaviassa suositaan.

Tämä sisustustyyli sopii erityisesti pelkistetystä ja linjakkaasta sisustuksesta pitäville. Tarjolla ei ole suuria väripilkkuja, vaan neutraaleilla ja aina tyylikkäillä väreillä, kuten musta ja valkoinen, pyritään saamaan kotiin hienostunut ja rauhallinen tunnelma. Skandinaavinen tyyli ihannoi myös luonnonmateriaaleja. Monesti suomalaiset kodit rakennetaan puusta ja niissä on lautalattia. Sen lisäksi luonnonmateriaalit, kuten puu, saavat näkyä myös kodin sisätiloissa huonekaluja ja koriste-esineitä myöten.

Kodin sisustus skandinaaviseen tyyliin käy helposti, sillä Suomessa on runsaasti erilaisia sisustamiseen ja skandinaaviseen tyyliin sopivia sisustuskauppoja. Poimi parhaat sisustusideat ja toteuta oma skandinaavinen sisustuksesi.

Sisustusideat

Kodin sisustus kertoo asukkaista

Sisustaminen on siinä mielessä tärkeää, että sisustuksella voi tuoda esiin omaa persoonaansa. Kodin sisustus kertoo siis aina tarinaa siitä, ketkä kodissa asuvat. Lempimateriaalit ja muistot saavat näkyä kodissa samalla tavalla kuin asukkaiden lempivärit.

Sisustuskaupat myyvät tekstiilejä monissa eri väreissä. Tekstiileillä voikin tuoda omia mieltymyksiään sisustukseen helposti ja edullisesti. Tekstiilit, kuten koristetyynyjen päälliset, verhot ja matot, kertovat siitä, mitä värimaailmaa kodista löytyy. On tärkeää, että tekstiilien värimaailma noudattaa samaa linjaa kuin sisustus ja värimaailma muuallakin kodissa, kuten vaikkapa huonekaluissa.

Hae inspiraatiota sisustusliikkeestä

Moni sisustusliike tarjoaa loistavaa inspiraatiota kodin sisustuksen suhteen. Suomen sisustusliikkeissä skandinaavinen tyyli ja siihen soveltuvat tekstiilit, koriste-esineet sekä huonekalut ovat hyvin edustettuina. Luonnonmateriaaleja voi huonekalujen lisäksi hyödyntää myös vaikkapa hyllyjen ja lipastojen päällä. Maljakkoon kerätyt pampaheinät näyttävät esimerkiksi erittäin hyvältä ja tuovat kotiin lämpöisen tunnelman.

Sisustusliike pystyy antamaan neuvoja siihen, millaiset tuotteet omaan kotiin sopisivat. Sisustusliikkeissä työskentelevät sisustuksen ammattilaiset osaavat myös kertoa, millaisia tuotteita kannattaa yhdistellä. Näin kaupoilla käydessä saa samalla myös kallisarvoisia vinkkejä. Suomalaiset sisustusliikkeen myyjät tuntevat skandinaavisen tyylin, joten apua kannattaa kysyä rohkeasti. Myyjälle voi myös näyttää kuvia omasta kodistaan, jolloin myyjä voi etsiä kotiin sopivat sisustustuotteet.

Sisustusideat

Sisustusliike Dreams - Löydä persoonalliset sisustusideat

Sisustusliike Dreams auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan sisustustyylin. Tärkeintä nimittäin on, että asukas viihtyy kodissaan. Kodista tulee siis ehdottomasti tehdä asujan näköinen ja samalla käytännöllinen. Huonekalujen tarkoitus on toimia hyödykkeinä, joten ne kannattaa valita myös sen mukaan. Toki pyöreä ruokapöytä voi olla kaunis, mutta se ei välttämättä sovi jokaiseen huonetyyppiin. Sisustuskaupat neuvovat, miten eri mallisen pöydän voi vaikkapa kattaa siten, että se näyttää kauniilta. Sisustusliike on olemassa sisustajaa varten, joten kysy apua.

Sisustusliike Dreams haluaa myös, että jokainen uskaltaa tuoda kotiinsa rakastamiaan värejä. Mustan ja valkoisen yhdistelmä on yksi suosituimmista värimaailmoista Suomessa. Sen sijaan pelkästään mustaa taas pidetään synkkänä ja ahdistavana. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Monet kauniit sisustusideat sisältävät pelkkiä mustia elementtejä, joilla on saatu luotua kaunis tunnelma. Mitään väriä ei siis kannata pelätä sisustuksessa. Jos haluat löytää lisää inspiraatiota sisustukseen, kurkkaa myös sivuiltamme löytyvä sisustusblogi.