Sisustuskaupat

Sisustuskaupat inspiraation lähteenä

Joskus sisustaessa voi olla epävarma siitä, mitä haluaa, ja silloin sisustuskaupat voivat auttaa. Sisustuskaupoissa kannattaa kierrellä ja yrittää etsiä inspiraatiota. Sen voikin löytää helposti, sillä sisustusliikkeet ovat täynnä toinen toistaan upeampia esineitä ja huonekaluja. Kiertelemisen tarkoituksena on löytää jotain sellaista, mitä ei ajatellutkaan etsivänsä.

Monet hyvät sisustusideat tulevatkin mieleen ihan sattumalta. Sisustuksen kanssa voi myös leikitellä. Jos olohuoneen sisustus on neutraali, voi vaikkapa makuuhuoneeseen tuoda hieman rempseyttä. Sama pätee myös toiseen suuntaan. Vaikka olohuoneessa ollaan paljon ja siellä seurustellaan monesti vieraiden kanssa, saa sisustuksessa olla väripilkkuja, jotka huomataan varmasti.

Sisustuksen kanssa ei siis kannata jännittää turhaan. Sisustuskaupat tuovat esille erilaisia trendejä, joiden avulla kotiaan voi sisustaa näyttävästi. Kiertele siis sisustuskauppoja ja ota niistä parhaimmat ideat mukaasi.

Sisustuskaupat

Sisustuskaupat moniin eri mieltymyksiin

Vaikka Suomessa suosituin sisustustyyli onkin skandinaavinen sisustus, on tarjolla silti paljon muutakin. Skandinaavinen tyyli on pelkistetty ja linjakas. Se sopii moneen kotiin ja saa kodin näyttämään arvokkaalta. Sen sijaan esimerkiksi maalaisromanttinen tyyli taas tuo lämpöä ja rakkauden tunnetta.

Kodin sisustus voi olla mitä tahansa tyylisuuntausta tai jopa sekoitus monia eri tyylejä. Tärkeintä on, että koti näyttää asujaltaan, ja että kodin asukkailla on mukavaa kotona. Sisustusta voi myös muuttaa vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Kesällä tekstiilit saattavat olla värikkäämpiä, kun taas talvella vaihdetaan tummempaan väriin.

Parvekkeellakin voi sisustaa

Parvekkeen sisustus ei välttämättä tule monellekaan mieleen. Tosiasia kuitenkin on, että parvekkeesta saa lisätilaa asumiseen ja senkin voi sisustaa. Varsinkin lasitettu parveke on loistava, sillä sitä voi käyttää vaikka toisena olohuoneena. Parvekkeen sisustuksen voi aloittaa huonekaluista ja tekstiileistä. Lasitetulle parvekkeelle sopivat sisäkäyttöön tarkoitetut huonekalut.

Parvekkeen sisustus pitää sisällään monesti myös kukkia ja hyötykasveja. Niillä saa piristettyä ympäristöä ja niiden tuoma väriloisto pitää myös mielen virkeänä. Kun parveke on sisustettu kauniisti, on jokaisen mahdollista nauttia aamukahvi parvekkeen rauhassa tai siirtyä parvekkeelle rentoutumaan pitkän ja raskaan työpäivän päätteeksi. Parvekkeen sisustukseen kannattaa siis panostaa yhtä paljon kuin kodin sisätilojen sisustukseen.

Sisustuskaupat

Olohuoneen sisustus kertoo paljon kodista

Olohuoneessa vietetään eniten aikaa kotona ollessa. Siellä istutaan iltaa perheen, sukulaisten ja vieraiden kanssa. Sen vuoksi onkin tärkeää, että olohuoneen sisustus on loppuun asti mietitty. Sisustuksen tulee olla käytännöllinen ainakin huonekalujen puolesta. Tämä voi tarkoittaa vaikka sitä, että esimerkiksi istumapaikkoja on tarpeeksi. Kodin sisustus perustuukin siis siihen, että koti on kaunis ja toimiva. Parveke on monesti olohuoneen lisänä. Parvekkeen sisustus on parhaimmillaan silloin, kun se mukailee olohuoneen sisustusta.

Kun parvekkeen ja olohuoneen sisustus sopivat hyvin toisiinsa, tulee tilasta yhtenäisen näköinen. Näin kodissa vallitsee kaunis ja harmoninen tunnelma. Tähän jokaisessa kodissa tulisikin pyrkiä, sillä kyseessä on kuitenkin elämän tärkein paikka. Sisustuskaupat tarjoavat apua silloin, kun oma inspiraation lähde on kateissa. Sisustusliike ja sen myyjät neuvovat myös aina, miten kodistaan saa kauniin, joten kysy rohkeasti apua.