Näytetään tulokset 1–12 / 6259

Suodatin»

Valaistus

Osta valaistus verkosta

Oikeanlainen valaistus tekee kodista viihtyisän ja sen avulla voi loihtia kotiin mitä upeinta tunnelmaa. Valaisimet ovat yksi huoneen tärkeimmistä sisustuselementeistä, joten niiden hankkimiseen kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa. Valaistussuunnittelu ennen lamppujen ostoa kannattaa, jotta tiedät, millaisia valaisimia tarvitset kodin eri tiloihin. Voit löytää sivuiltamme lamppuja joka lähtöön aina kattovalaisimista pöytä- ja riippuvalaisimiin asti. Tutustumalla muutamiin eri vinkkeihin opit valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivat lamput.

Valaisin tuo uutta ilmettä sisustukseen

Kodin valaistus kuntoon

Kun illat pimenevät ja päivät lyhenevät on korkea aika kiinnittää huomiota kodin valaisimiin. Suomen pitkät ja pimeät talvet vaativat sisätiloihin kunnon valaistusta, mutta aivan yhtä hyvin voit luoda niiden avulla tunnelmaa kesäiltoihin. Kodissa, jossa on tarpeeksi valoa, on helpompi viihtyä ja suorittaa arjen askareita. Kodin eri tilat vaativat kuitenkin erilaista valoa, ja esimerkiksi valaistus, joka riittää makuuhuoneeseen, ei ole tarpeeksi toimistossa tai keittiötiloissa. Suorita siis valaistussuunnittelu huolella, jotta jokainen huone saa oikeanlaisen valaistuksen.

Sellaisiin kodin tiloihin, joissa tehdään töitä tietokoneella, luetaan kirjoja tai kirjoitetaan, tulee hankkia valaisimia, jotka antavat suhteellisen paljon valoa. Näin silmät eivät rasitu ja töiden tekeminen sekä muut askareet käyvät helpommin. Tällöin kannattaa panostaa hyvään katto- ja pöytävalaisimeen. Makuuhuoneessa puolestaan valaistuksen voi jättää pienemmälle ja keskittyä tunnelman luomiseen. Liian kirkkaat lamput makuuhuoneessa eivät ole hyväksi illalla, sillä mieli ei pääse rentoutumaan ja näin ollen myös nukahtaminen saattaa tuntua vaikealta. Kun huoneessa on rento tunnelma ja pienempi valo, myös mieli rentoutuu. Valaisimia etsiessä kannattaa käydä läpi sisustusliike jos toinenkin, mutta tehtävääsi helpottaaksemme, olemme koonneet useamman liikkeen tuotteet yhdelle sivulle.

Kuinka valita kodin valaisimet?

Kodin valaisimet kannattaa siis valita aina huolella ja aikaa käyttäen. Koska lamput ovat iso osa kodin sisustuksessa, kannattaa sinun kiinnittää huomiota siihen, että ne sopivat yhteen muun sisustuksen kanssa. Jos haluat, että valaisin on huoneen katseenkiinnittäjä, kannattaa valita sellainen lamppu, joka on todella näyttävä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi valkoinen kattovalaisin, joka mukailee pilviä? Jos huoneesta löytyy jo jokin katseenvangitsija, kannattaa sinun panostaa sellaiseen valaisimeen, joka sointuu yhteen huoneen muiden tavaroiden kanssa, mutta ei kerää liikaa huomiota.

Valaisimien tulisi siis sopiva yhteen muun huoneen sisustuksen kanssa. Jos et ole vielä aloittanut sisustamista, ovat kodin valaisimet hyvä paikka aloittaa. Silloin kun toivot, että kotisi henkii retroa tunnelmaa, kannattaa suosia myös retrovalaisimia. Jos taas haluat modernia tyyliä, valitse lamput sen mukaan. Kodin muu sisustus on helppo rakentaa valojen ympärille valitsemalla niihin sointuvia sävyjä ja materiaaleja muihin sisustusesineisiin. Parasta kodin sisustamisessa on, että voit hankkia kaikki valaisimet netistä yhdellä kertaa, eikä sinun tarvitse etsiä eri lamppuja eri valaisinliikkeistä.

Kodin valaistus netistä

Oikeanlaisten valaisimien hankkiminen käy helposti sivujemme kautta. Voit löytää lukuisia erilaisia malleja aina seinävalaisimista katto- ja pöytävalaisimiin asti. Tuotteiden selaaminen käy helposti, mutta ennen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa kuitenkin lukea tuotekuvaus läpi ja tarkistaa tuotteen tekniset tiedot. Tällöin näet, onko valaisin sopivan kokoinen, ja mistä materiaalista se on valmistettu. Kun olet varma, että tuote sopii kotiisi, voit klikata itsesi jälleenmyyjän sivuille viemään tilauksesi loppuun. Valaisinliike toimittaa pakettisi perille ilmoittamiensa ehtojen mukaisesti. Samaan pakettiin voit liittää kaikki haluamasi lamput, jotta kodin valaistus tulee kerralla kuntoon. Etsi siis kotiisi sopivat valaisimet netistä sivujemme avulla ja sisusta kotisi tunnelmalliseksi kertaheitolla.