Sisustusblogi viihtyisän kodin luomiseen

post thumb
Sisustaminen
by Alisa/ on 10 Jul 2020

Sisustusblogi viihtyisän kodin luomiseen

Ympäristön viihtyisyys vaikuttaa olennaisesti hyvinvointiimme. Oman kodin sisustus on paras tapa luoda itselleen sellainen paikka, jossa saa rentoutua ja palautua kiireisestä arjesta. Pienikin muutos piristää kummasti, ja pienillä asioilla saa ihmeitä aikaan. Sisustamisen ei tarvitse olla kallista, vaan sen voi suhteuttaa omaan käytössä olevaan budjettiin. Sisustusliike Dreams pitää sinut ajan tasalla, ja täältä löydät kaikki uusimmat trendit. Sisustusblogi antaa sinulle ideoita kodin tai vaikka mökin sisustukseen.

Sisustuksessa syntyy rauhallinen tunnelma, kun se on silmää miellyttävä ja kaikki eri sisustuselementit ovat keskenään harmoniassa. Kodin sisustus selkeällä skandinaavisella tyylillä antaa mahdollisuuden lisätä omat suosikkivärinsä sisustukseen luonnollisella tavalla. Sisustusblogi on mainio tapa käydä katsomassa muiden sisustustyylejä ja seurata trendejä.

Kodin sisustus pienemmällä budjetilla

Kodin sisustus ei ole vain huonekalujen vaihtamista toisiin, vaan siihen vaikuttaa kaikki pienimmätkin yksityiskohdat. Oman kodin sisustuksessa lähtökohtana on oma maku ja se, millä asioilla tai esineillä haluaa itsensä ympäröidä. Sisustukseen ei ole mitään erityisiä sääntöjä. Voi itse miettiä millaisessa ympäristössä tuntee olonsa hyväksi.

Pienemmälläkin budjetilla voi aivan mainiosti lähteä sisustamaan kotia. Sisustusblogi antaa tässä muutaman vinkin, mihin silloin voi kiinnittää huomiota. Mikäli haluaa jonkun tietyn kalliimman esineen, kannattaa odottaa alennusmyyntejä. Edulliset ruukkukasvit ja leikkokukat sopivat kaikkiin sisustustyyleihin. Kauniisti sointuva sävymaailma antaa tyyliä sisustukseen. Kierrätys on hyvä ja edullinen tapa myös sisustuksessa.

Ajattomuus sisustuksessa

Ajaton sisustus palvelee usein vuosia. Skandinaavinen sisustustyyli on sinänsä jo ajatonta ja selkeälinjaista. Moneen Euroopan maahan verrattuna se koetaan jopa minimalistisena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ajaton tyyli olisi tylsää.

• Kauniin yksinkertaista tyyliä voi piristää väreillä
• Puu ja lasi materiaaleina ovat aina tyylikkäitä
• Kontrastia saa tuotua erilaisia materiaaleja yhdistelemällä

Oma tyyli sisustuksessa

Kodin sisustuksessa pitäisi aina olla jonkinlainen punainen lanka. Kannattaa harkita tarkkaan, mitä asioita ja esineitä oikeasti haluaa ja tarvitsee. Niiden tulisi myös sopia kodin aikaisempaan sisustukseen ja väreihin. Sisustuksessa kannattaa korostaa omaa persoonallista tyyliään. Jos et tiedä tarkalleen, millainen tyylisi on, sisustusliike voi auttaa sinua löytämään sen.

Kodissa on enemmän tilaa, mikäli huonekaluja ja esineitä on vähemmän. Henkilökohtaisilla esineillä, kuten valokuvilla, saa lämpöä kotiin. Sisustuksessa kannattaa myös ottaa huomioon kunnolliset säilytysratkaisut, kuten erilaiset säilytyskorit. Korit saa mukavasti katseilta piiloon, vaikka sängyn alle. Sisustusliike antaa vinkkejä myös erilaisiin säilytysratkaisuihin. Ihanat kuvioidut verhot ja värikkäät torkkupeitot antavat ilmettä kotiisi. Lisää vinkkejä löytyy sivuiltamme.