Näytetään tulokset 1–12 / 872

Suodatin»

Riippuvalaisimet

Osta riippuvalaisimet verkosta

Riippuvalaisin on suosittu ja moneen eri sisustusratkaisuun sopiva valaisinmalli. Riippuvalaisimet voivat olla niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin tarkoitettuja ja niiden tyylit ja värit vaihtelevat melkeinpä laidasta laitaan. Keittiön riippuvalaisin on yleisimpiä keittiön valoja, sillä sen saa asetettua pöydän ylle valoa tuomaan ja se on myös kaunis sisustuselementti keittiössä. Riippuvat valaisimet ovat kuitenkin usein hyvin monikäyttöisiä ja tyylikkäitä, joten ne ovat suosittuja valaisimia kodin muissakin huoneissa.

Riippuvalaisimet

Riippuvalaisimet sopivat korkeisiin tiloihin

Riippuvalaisimet ovat hyödyllisiä ja tyylikkäitä etenkin korkeissa tiloissa. Matalammissa tiloissa ne eivät aina toimi, sillä liian alhaalla riippuvat lamput eivät ole useinkaan tyylikkäitä ja niihin voi jopa lyödä päänsä. Keittiön riippuvalaisin on kuitenkin hyvä ratkaisu matalammissakin huoneissa, sillä sen voi asettaa ruokapöydän ylle. Lähellä pöytää oleva lamppu valaisee pöydän kunnolla ja lisäksi pöydän yllä olevaan lamppuun ei voi osua vahingossa kävellessään. Valaisimen koko kannattaa valita ruokapöydän koon mukaan. Pienemmän pöydän ylle sopii pienempi valaisin ja suuremman ylle suurempi malli.

Sisustusliike Dreams esittelee useita moderneja ja tyylikkäitä valaisimia, joita on tarjolla tyylistä toiseen ja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Moni ei tulekaan ajatelleeksi, että riippuvalaisin voi olla loistava ratkaisu myös ulkokäyttöön. Tällöin on ostettava kuitenkin nimenomaan ulkokäyttöön suunniteltu valaisinmalli. Ulko-oven edustalla tai esimerkiksi kuistilla oleva lamppu tuo ulkotiloihin runsaasti näyttävyyttä ja tyylikkyyttä. Lisäksi se on käytännöllinen, sillä etenkin Suomen talviaikaan illat pimenevät jo hyvissä ajoin ja ulkotiloihinkin tarvitaan valoa. Ulkotilojen riippuvalaisin kannattaa valita sisätilojen valaisimien tapaan talon ulkoasuun sopivaksi. Useat ulkotilojen lamput ovat myös melko neutraalin tai ajattoman näköisiä, jolloin ne sopivat hyvin yhteen monen väristen ja monen tyylisten talojen sekä rakennusten kanssa.

Lasinen riippuvalaisin on tyylikäs vaihtoehto

Lasinen riippuvalaisin on mitä kaunein vaihtoehto mihin tahansa huoneeseen. Ripusta vaikka klassinen lasista tehty riippuvalaisin ruokapöydän päälle, moderni riippuvalaisin skandinaaviseen olohuoneeseen tai värikkäästä lasista valmistettu riippulamppu mihin tahansa huoneeseen, johon kaipaat väriä. Lasisia valaisimia riittää niin tyyleiltään kuin väreiltäänkin jokaisen maulle, olipa kiinnostuksena sitten moderni, skandinaavinen, maalaisromanttinen tai vaikkapa boheemi sisustustyyli. Monet lasiset valaisimet ovat myös melko ajattoman näköisiä, jolloin ne sopivat moneen huoneeseen ja tyyliin, eivätkä mene koskaan pois muodista. Etenkin kalliin valaisimen kohdalla ajaton ratkaisu on pitkäaikainen ja usein järkevä valinta.

Lasinen riippuvalaisin on yleisimpiä valaisimia, joten niitä löytyy helposti eri valaisin- ja sisustusmyymälöistä sekä nettikaupoista. Sisustusliike Dreams esittelee myös sivustollaan lukuisia erilaisia ja eri tyylisiä lasivalaisimia, joiden hinnat, tyylit ja jopa värit vaihtelevat laidasta laitaan. Valaisimia netistä tilaavat voivat tilata myös lasista valmistettuja lamppuja. Ne toimitetaan hyvin pakattuina ja monesti ne on jopa vakuutettu rikkoutumisen varalle. Toimitusehdot vaihtelevat kuitenkin aina valaisimien myyjän mukaan. Joskus nettikaupasta löytämänsä lampun voi myös halutessaan noutaa itse sisustuskaupan kivijalkamyymälästä, mikäli sillä on sekä myymälä että nettikauppa.

Omaan kotiin sopivat riippuvalaisimet

Riippuvalaisimet ovat usein hyvin pitkäaikainen ostos, joten oikean valaisimen löytämiseksi kannattaa käyttää hieman aikaa. Valaisimen ostamisessa kannattaa ottaa huomioon, että se sopii oman kodin sisustukseen ja esimerkiksi seinien, katon ja lattian tyyliin, väreihin ja materiaaleihin. Valaisimia netistä selaamalla saa runsaasti inspiraatiota erilaisista lamppumalleista ja -tyyleistä. Pelkän ulkonäön lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisen valon lamppu tarjoaa; onko se pehmeää vai kirkasta ja lämpöistä vai kylmää. Valo vaikuttaa paljon kodin tunnelmaan ja ulkoasuun. Lamppujen ominaisuuksista, kuten valon väristä, voi aina halutessaan kysyä apua valaisinkaupan myyjiltä. He ovat ammattilaisia ja osaavat usein myös suositella juuri omaan kotiisi sopivaa valaisinta.