Näytetään tulokset 1–12 / 3435

Suodatin»

Kattovalaisimet

Osta kattovalaisimet verkosta

Kattolamput ovat itsestäänselvä asia lähes jokaisen suomalaisen kodissa. Niiden päällimmäinen tehtävä on tietenkin valaista asuntoa etenkin pimeään talviaikaan ja iltaisin, mutta lisäksi ne ovat hyvin näkyvä osa sisustusta ja asunnon tyyliä. Kattovalaisimet eroavatkin valtavasti toisistaan niin ulkoasultaan, kooltaan kuin valaisutavaltaankin. Valaisimilla voi parantaa huomattavasi niin kodin ulkonäköä kuin valaistustakin – huonosti valitulla valaisimella taas on päinvastainen vaikutus. Ei siis ole mitenkään itsestäänselvää millaisen valaisimen valitsee omaan asuntoonsa.

Kattovalaisimet

Modernit kattovalaisimet jokaiseen tyyliin

Sisustusliike Dreamsin suosittelemat selkeälinjaiset kattovalaisimet sopivat etenkin moderniin skandinaaviseen tyyliin. Lamppujen suuresta joukosta löytyy kuitenkin monen tyylisiä valaisimia. Kattolamput vaihtelevat aina linjakkaista mutta tyylikkään moderneista valaisimista valotaidetaoksia muistuttaviin kattovalaisimiin, maalaisromanttisiin sekä jopa urheiluaiheisiin valaisimiin saakka. Esimerkiksi 3-osainen jalkapallokattovalaisin sopii monen jalkapallosta kiinnostuneen lapsen tai nuoren huoneeseen tyylikkääksi valaisimeksi ja ostetuimpiin kuuluva kristallinen Saten seinä- Ja kattovalaisin taas sopii äärimmäisen moderniin ja tyylikkääseen kotiin. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että eri valaisinkauppojen tyyli ja valikoima voivat vaihdella merkittävästi.

Netin kattovalaisinliikkeet tarjoavat valtavan valikoiman erilaisia lamppuja, joita selatessa voi iskeä jopa valinnan vaikeus. Kannattaa myös tarkastaa eri kauppojen ajankohtaiset tarjoukset, joista kattovalaisimia voi saada hyvinkin suurilla alennuksilla. Sisustusliike Dreams jakaa liike- ja valaisinsuosittelujen lisäksi runsaasti sisustusideoita etenkin skandinaaviseen tyyliin, jota moni suomalainen suosii sisustuksessaan ja kattovalaisimissaan. Eri huoneiden hyödyllisiä ja tyylikkäitä sisustusvinkkejä saa myös sivuston omasta blogista, jossa julkaistaan säännöllisesti sisustukseen liittyviä artikkeleita ja vinkkejä. Omaa sisustustaan kannattaakin suunnitella aina hieman ennen kattovalaisimien ostamista, sillä se on useimmiten hyvin pitkäaikainen ostos, joka myös vaikuttaa hyvin oleellisesti huoneen ilmeeseen. Kattovalaisin kannattaa myös valita aina juuri omaan sisustustyyliin sopivaksi.

Musta kattolamppu on suosittu sisustuselementti

Musta kattolamppu on yksi tämän hetken suosituimpia kattovalaisimia. Sisustusliike Dreamsin esittelyistä löytyykin useille tyyleille sopivia mustia valaisimia eri huoneiden kattoon. Mustia valaisimia ostetaan etenkin mustavalkoisen sisustuksen korostamiseksi. Mustavalkoinen sisustus on hyvin tyylikäs ja moderni sisustustyyli, mutta se vaatii usein mustavalkoisuutta kaikilta sisustustavaroilta – myös kattovalaisimelta – näyttääkseen tyylikkäältä. Musta kattovalaisin sopii kuitenkin usein värikkäämpäänkin sisustukseen, kunhan se sopii yhteen muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa. Musta valaisin ei kuitenkaan ole useinkaan hyvä lastenhuoneen valaisin, mutta sisustusliike Dreams esittelee myös värikkäitä ja söpöjä lastenhuoneiden lamppuja.

Oman kaupungin tai lähialueen mustien valaisimien valikoima ei kuitenkaan ole aina kovin monipuolinen. Siksi on hyvä idea tilata mustat valaisimet netistä. Usean netin sisustusliikkeen kattovalaisimien valikoima sisältää useita mustia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja. Esimerkiksi mustakultaisena ja mustahopeisena saatavilla oleva 3-lamppuinen 080-kattovalaisin on moderni ja tyylikäs lamppu, mutta melko yksinkertainen kattovalaisin, joka sopii useisiin huoneisiin ja usean tyylisiin sisustuksiin. Musta kattolamppu onkin usein niin väriltään kuin tyyliltäänkin melko monikäyttöinen kattovalaisin. Mustavalkoinen ja pyöreä Gerwina-kattovalaisin esimerkiksi on hyvin monikäyttöinen ja tyylikäs valaisin, jonka sisäosan kullan sävy saa valon heijastumaan upealla tavalla.

Kattovalaisimet netistä

Kattovalaisimet kannattaa ostaa netistä, sillä nettikaupat tarjoavat usein kivijalkakauppoja kattavamman valikoiman ja enemmän jokaisen tyylille sopivia vaihtoehtoja. Sisustusliike Dreamsin esittelemiä eri tyylisiä kattovalaisimia riittää moniin tarpeisiin ja moniin hintaluokkiin. Valaisimet netistä ovat loistava vaihtoehto myös siksi, että niiden ostamiseksi ei tarvitse liikkua kotiaan kauemmas. Se on siis myös helppo ja nopea tapa ostaa kattovalaisimia. Kattovalaisimien ostamiseen on tarjolla useita eri liikkeitä, joiden valikoimat vaihtelevat keskenään. Kannattaa siis tutustua useamman eri valaisimia myyvän liikkeen tarjontaan ennen kuin valitsee itselleen valaisimen. Kattovalaisinta ei kannata ostaa hätiköidysti, sillä se on lähes aina hyvin pitkäaikainen – ja joskus jopa melko kallis – ostos.