Ajankohtaista

Kevät on saapunut Dreamsiin!

Posted by on maaliskuu 1, 2017 in Yleinen | 0 comments

Ihania, värikkäitä kevät uutuuksia saapunut myymälään sekä verkkokaupan puolelle!

Upeita, aidonnäköisiä silkkikukkia, värikkäitä sisustustekstiilejä sekä söpöjä pastellinsävyisiä kynttilöitä.

Ja paljon, paljon muuta!

TERVETULOA KOUVOLANKADULLE TEKEMÄÄN SINUNKIN SISUSTUSUNELMISTASI TOTTA!

 

JOULUNAJAN AUKIOLOT!

Posted by on joulukuu 3, 2016 in Yleinen | 0 comments

Joulu lähenee kovaa vauhtia ja myös Dreamsissä tonttuset touhuavat jouluisten pakettien ja koristeiden parissa. Jotta voisimme palvella teitä paremmin näin joulun alla, laajensimme aukiolojamme JOULUUN ASTI seuraavasti :

MA – PE 10-18

LA           10-16

SU           12-16

 

Tervetuloa Sisustusliike Dreamsin Joulumaailmaan ihastelemaan ja noutamaan kauden kauneimmat lahjat pukinkonttiin! Meiltä saat myös ilmaisen paketointipalvelun.

Yhteistyössä Hope ry:n kanssa!

Posted by on lokakuu 20, 2016 in Yleinen | 0 comments

Pian on jo marraskuu ja joulun odotus alkaa toden teolla monissa perheissä. Toisille se voi kuitenkin tarkoittaa ahdistuneita hetkiä, mistä rahat lasten lahjoihin, kuinka järjestää jouluateria perheelle, entä joulukalenterit?

 

Tänä vuonna Dreams on yhteistyössä Hopen kanssa tuomassa jouluiloa lapsiperheisiin, ihan täällä lähellä. Voit toimittaa myymäläämme joulukalentereita, villasukkia tai vaikka pienen lahjapaketin. Toimitamme kaikki paikalliselle Hope yhdistykselle, jotka jakavat ne sitten apua tarvitseville.

 

Auttaminen verkkokaupan kautta

Kun tilaat Sisustusliike Dreamsin verkkokaupasta 20.10.-20.11. välisenä aikana, lahjoitan jokaista tilattua 50€ kohden 1 joulukalenterin tähän keräykseen. HOPE ry toimittaa keräämäni kalenterit marraskuun aikana eteenpäin pienille joulun odottajille <3

Kiitos, että olet mukana ja autat <3

UNELMAPÄIVÄT keskiviikosta lauantaihin!

Posted by on lokakuu 4, 2016 in Yleinen | 0 comments

Dreamsin perinteiset UNELMAPÄIVÄT ovat täällä taas 🙂

Keskiviikosta lauantaihin (5.-8.10.2016) myymälä on pulloillaan upeita tarjouksia, niin vaihtuvia PÄIVÄN UNELMATARJOUKSIA, kuin 4 päivää kestäviä VIIKON UNELMATARJOUKSIA!

Tarjoukset löydät myös verkkokaupan puolelta, tuotekategoriasta ”UNELMAPÄIVIEN tarjoukset. ”

Myymälässä juhlitaan koko viikon ajan, tervetuloa tutustumaan syksyn uutuuksiin myös paikanpäälle 🙂

logo

 

Syksy saapuu kaupunkiin!

Posted by on elokuu 16, 2016 in Yleinen | 0 comments

Hiljalleen kesä alkaa olemaan ohitse, vaikkakin toivotaan vielä monia lämpöisiä päiviä 🙂 Illat kuitenkin hämärtyvät ja viilenevät, alkaa kynttilöiden ja lyhtyjen ihana aika. Käperrytään pehmoisen, lämpöisen torkkuviltin alle nauttimaan kuumaa kaakaota ja ihailemaan kynttilän liekin leikittelyä <3 <3

Kyllä syksyssäkin on siis puolensa 😉 Sisustusliike Dreamsiin on jo saapunut syksyn ensimmäisiä uutuuksia ja pikkuhiljaa valikoima alkaa muuntautua enemmän kohti talvea.

Tervetuloa tutustumaan syksyn uutuuksiin niin myymälään kuin verkkokauppaankin!

www.shopdreams.net

tuikku metallic

SUMMER SALE ON ALKANUT!

Posted by on heinäkuu 1, 2016 in Yleinen | 0 comments

Kesän suurin alennusmyynti, SUMMER SALE on alkanut! Paljon kesätuotteita edulliseen hintaan sekä myymälässä että verkkokaupassa osoitteessa www.shopdreams.net 🙂

Alennukseen lisäillään tuotteita pikkuhiljaa, joten kannattaa pysyä kuulolla Dreamsin Facebookissa sekä Instagramissa.

Tervetuloa tekemään sinunkin sisustusunelmistasi totta!

 

Banner_582x298px_SALE_AW14

MIDSUMMER DEALS!

Posted by on kesäkuu 21, 2016 in Yleinen | 0 comments

On taas se aika vuodesta, kun suomalaiset suuntaavat kohti kesämökkejä nauttimaan juhannuksesta perheen ja ystävien kesken 🙂 Meillä Dreamsissä koko juhannusviikko juhlitaan MIDSUMMER DEALS -tarjousten merkeissä! Olen koonnut tarjoukseen parhaita mökkiviemisiä, niin omalle mökille, kuin lahjaksikin 🙂

Kaikki tarjoukset näet verkkokaupan puolella osoitteessa www.shopdreams.net ja tottakai, poikkeamalla myymälässä 🙂

Ihanaa ja aurinkoista juhannusta kaikille!

 

Themapagina_Banner_582x298px_New_Summer_Collection_2015_1_3

DREAMS TÄYTTÄÄ 3 VUOTTA!!

Posted by on toukokuu 6, 2016 in Yleinen | 0 comments

Niin se aika kiirii ja on tullut aika juhlistaa 3-vuotista taivaltani unelmien parissa <3 Olen kiitollinen jokaisesta asiakkaasta, joka on kulkenut mukanani sekä jokaisesta teistä, jotka olette vasta liittyneet unelmien maailmaan <3 Tämä viimeinen 3vuotta on sisältänyt hurjasti opettelua, kouluttautumista ja nöyrtymistä. Toivon sydämestäni, että olen osannut toimia hyvin myös teidän kannaltanne ja että saisin palvella teitä vielä monia, monia vuosia lisää 🙂

Kiittääkseni teitä, laitoin synttäreiden ajaksi myymälän ja verkkokaupan, täyteen upeita tarjouksia! Muistakaa, nämä tarjoukset ovat voimassa VAIN 2 PÄIVÄÄ!

TERVETULOA JUHLIMAAN KANSSAMME!
Voimassa 6.-7.5.2016 myymälässä sekä verkkokaupassa.

 

ILMAPALLOT PITKÄ

Yli 50€ tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS!

Posted by on huhtikuu 1, 2016 in Ajankohtaista | 0 comments

Onko siellä jo kevättä rinnassa? Minä jo täydellä puhdilla suunnittelen Dreamsin kesäjuttuja ja myymälä onkin jo pulloillaan vaikka mitä ihanaa uutta kevät- ja kesäkodin sisustukseen <3

Haluan tarjota teille ILMAISEN TOIMITUKSEN kaikkiin yli 50€ tilauksiin verkkokaupan puolella, KOKO HUHTIKUUN ajan 🙂 Nyt ei siis haittaa, vaikka asuisitkin kauempana, kun voit säästää ylimääräiset postikulut!

Klikkaa itsesi ostoksille verkkokaupan puolelle.

Ihania, aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! Nyt nautitaan kasvavasta valon määrästä 🙂

 

Onnenpussi_ruusuliini

Unelmien Spa -osasto avattu!

Posted by on maaliskuu 26, 2016 in Ajankohtaista | 0 comments

Myymälässä tehdään pitkin kevättä pieniä uudistuksia ja pientä pintaremonttia. Yläkerran uusi Unelmien Spa-osasto valmistui muutama viikko sitten ja tarjoaa aivan ihanaa arjen luksusta kylpyhuoneeseen. Vain pienillä muutoksilla voit muuttaa oman kylpyhuoneesi rentouttavaksi spa-osastoksi!

 

WTN_3130

 

Unelmien Spa -osastoltamme löydät mm. Riviera Maisonin sekä LuinSpan laadukkaita pyyhkeitä ja tarvikkeita. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!