Lahjalistapalvelu

Meiltä myös lahjalistat

Haluamme auttaa teitä luomaan ikimuistoisista juhlista täydelliset!
 
Sisustusliike Dreamsin lahjapalvelua voit hyödyntää kaikkiin elämäsi juhliin, oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät tai tupaantulijaiset. Dreams tarjoaa lahjakorttien lisäksi yksilöllistä lahjalistapalvelua, jolloin päivänsankarit pääsevät tekemään listan toivomistaan tuotteista. Vieraat varmasti arvostavat sitä, ettei heidän itse tarvitse keksiä lahjaideoita. 
Varsinkin häälahjalistat ovat nostaneet suosiotaan Suomessa viime vuosina, mutta miksei listaa voisi hyödyntää myös muihinkin juhliin. Näin voit esimerkiksi aloittaa Riviera Maisonin astiasarjan keräilyn! 
 
Ei enää lahjapöytää, joka notkuu monista samanlaisista lahjoista tai esineistä, joille ei löydy käyttöä. Lahjalistan tekemällä autat siis sekä itseäsi että lahjan ostajaa. 
 
Lahjalistaan kannattaa valita tuotteita monesta eri hintaryhmästä, jotta listalta löytyy lahjoja, joihin jokaisella vieraalla on varaa. Listalle voi valita mitä vain tuotteita Dreamsin valikoimista, myös tilaustuotteita. Otathan kuitenkin huomioon, että lahjalista kannattaa tehdä ajoissa, jotta voimme parhaiten varmistaa tuotteiden saatavuuden. 
 
Pieni lahjapalvelun kortti kutsun välissä ilmoittaa vieraille, mistä lahjan voi helpoiten hankkia. Vieraat voivat varata tuotteita myös puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin varaus astuu voimaan maksun näkyessä tilillämme. Tällöin voimme myös toimittaa lahjan suoraan juhlapaikalle, kauniisti paketoituna! 
 
Autamme mielellämme lahjalistan suunnittelussa. Tervetuloa käymään liikkeellä keskustelemaan asiasta lisää.